fredag 2 juli 2010

Sol och bad!

Varmt!!! Idag är det ännu en dag med strålande sol, värme och underbart väder!
Vi vaknade allihopa samtidigt, T blev lite ´stressad iväg till jobbet men Leah och jag kunde ta det lugnt. Vi låg kvar i sängen och tittade på Hotell kantarell en stund. Sedan upp och leka och fixa i ordning oss. Allt klart, då promenerade vi iväg till Farstaängen för att träffa Chrisse och Adde för lek och bus. Lekte med basketbollën och sjöng Imse Vimse, det är Leahs favorit sång!
Vi fikade lite och åt vindruvor, Chrisse och jag fick vårat efterlängtade kaffe!
Dags för bad! Leah och Adde fick leka lite i plaskis. Leah var som tokig i början, nu har hon lugnat ned sig och vill i och sen ena sekunde upp och sen i igen. Men skönt att få svalka fötterna lite.



Packade ihop oss och gick upp till centrum kikade lite, jag hittade ett par shorts på H&M. Sedan åt jag och Leah lunch på Mc.Donalds. Alex kom dit en sväng och vi snackade lite. Var så länge sen vi sågs.
Nu sover hon i vagnen, vi är hemma.. ska till läkaren om en stund och kolla öronen, hon har haft lite feber till och från denn avecka, och sovit lite halv dåligt senaste två nätterna och idag har hon pillat lite i örat. Vill kolla om det är nåt på G igen.

Nu längtar vi efter T. Vill att han ska sluta tiigt idag! Vi ska åka och köpa lite badleksaker till Leah sen, tänkte åka till nåt havsbad i helgen! Vädret ska ju bli underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar