onsdag 14 juli 2010

Leahs födelsedag!

Här kommer lite bilder från Leahs födelsedag!!
Vi började morgonen med lite mys och firande bara vi tre hemma! Leah var nog inte riktigt vaken för att haja vad som hände, men hon verkade bli glad över leksakerna!

Efter lite morgon mys var T tvungen att åka till jobbet, jag och Leah busade lite och åt frukost, sedan kom den stora kärleken Theo! Han hade med sig en present men den var ganska ointressant när han var här, massa bus och lite kalasande på glass blev det.

Vi fyra packade sedan ihop oss och in i bilen för en sväng till Sickla, vi tänkte gömma oss i ett svalt centrum. Och jag var tvungen att köpa nya sandaler till Leah (bild finns i tidigare inlägg). Vi kikade runt lite och hade det skojigt och svalt!
Shopping is the shit!
Hem och slänga Loppan i säng, hon deckade i bilen men jag lyckade lyfta över henne i sängen.
T kom hem tidigare så vi drog iväg för att handla tårta, tog en sväng i på Jysk också, där shoppade vi ¨några dynor till bänkarna på ballkongen. Vi hittade en söt liten fotölj som Leah fick! Det är ju inte varje dag ens lilla tös fyller 1-år!
Hon bara älskar denna fotölj!!! Hon har inte varit uppe i soffan sedan hon fick den, hon sitter i den och kikr tv, den går även att "bädda" ut så det blir som en lång bäddsoffa.
Känns så kul att se att hon verkligen gillar en sak som man köpt!

Sedan på kvällen kom mormor och Gudfar Roger, morfar och Maria över med lite presenter! Tack snälla! Lite Duplo, filmer, en leksaksspis (måste meckas ihop). Vi fikade och hade det super mysigt!






Leah fick en tårtbit som hon mumsade några skedar ifrån, tror inte hon tyckte det var så himla gott! Mest skojigt att kladda med. Men som tur var så var Donna med, och Leah ville vara så snäll att bjuda alla som kom på tårta, så hon bestämde sig för att även Donna skulle få smaka och matade henne med sin tårtbit. En sked i taget, väldigt ordentligt!
Donna tackade inte nej!


1 kommentar:

Anonym sa...

hej jag älskar er kram från farmor

Skicka en kommentar