lördag 10 juli 2010

Brittatårta!

Den blev super lyckad! Alla aom smakade av Britttårtan tyckte den smakade super gott! Vi behövde inte plan B ( att åka till Konsum och handla tårta).

Vi hade lite för-kalas fika för Leah idag, hennes gammelmormor ville fira henne för hon ska åka till dalarna i morgon och är borta på hennes födelsedag (på tisdag) och när kalaset är nästa lördag. Min moster och hennes man och min ´kusin kom också, det är till deras hus de ska åka.
Mycket trevligt!! Dock väldigt varmt! Idag har det varit ganska jobbigt, inga vindar...luften har stått stilla! Klibbigt och svettigt.. JA... man ska inte klaga.. men ibland är det svårt att låta bli!
Leah fick två roliga böcker med ljud som hon gillade, hon hade lite svårt att trycka på ljud-knappen, man är tvungen att trycka lite hårt. Men hon bläddrade glatt och var glad! Av gammelmormor fick hon två två dvdfilmer. Sina favoriter!! HOTELL KANTARELL! Måste erkänna att även jag blev glad! Skönt att få se några nya avsnitt då vi säkert sett de två dvd-filmerna vi har X-antal ggr!!!! Tack snälla allihopa!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar