måndag 3 maj 2010

Att göra och inte göra..

Denna dag har erbjudit trevligt sällskap och full fart! Vaknade vid halv åtta, upp och äta frukost och fixa i ordning oss, ut och sedan möta Sofie och Melina nere vid bussarna. Vi promenerade till öppna fsk i Farsta. Trevligt! Leah blev jätte glad, då vi inte varit där på ca 2 veckor! Fullt ös, bus och sångstund. Sedan promenerade vi hem till mig och lagade lunch, korvstroganoff! Till efterrätt blev det kladdkaka och kaffe, smarrigt.
När sofie gick tog jag tag i det tråkiga, dammsugning och undanplockning av saker! Har nu dammsugit och har två fulla Ikea påsar med tvätt som väntar på att vikas ihop. *suck* mindre roligt men men.. sånt som måste göras!
Ska laga massa mat till Leah också, och en makaronilåda. Leah ratar färdig barnmat! Man blir ju glad att hon älskar mammas mat, men ibland skulle det vara skönt och slippa släpa med sig burkar och bara kunna köpa en!

En vän till mig fick barn 1 Maj, en liten tös! Stort grattis Lollo och Lars! Det bästa i livet! Att bli mamma/pappa! När ni landat vill vi komma och hälsa på!

Åter till dagens Att göra lista:
*Mat till Leah
*vika tvätt
*Makaronilåda
*Diska

2 kommentarer:

Terese sa...

Haha...kusinerna är lite lika ändå :)
Tyra ratade också den färdiga barnmaten, så det var bara att göra eget :) Visst är det bra att dem äter det man själv lagar, men någon gång ibland hade det varit skönt att bara kunnat köpa med sig en burk.

Xandra sa...

haha japps! Ska prova och se om jag hittar nån burk hon gillar! efterrätter och mellan mål går bra!

Skicka en kommentar