tisdag 17 maj 2011

Lovley weekend

Haft en super mysig helg! Lite regnigt till och från men det är lite mysigt ändå...
I lördags åkte vi in till söder och mös med Joanna och Theo, vi gick till Skånegläntan (en parklek) och lekte.. solen sken på oss och barnen busade.



Tog en promenad och luncha på Mc Donalds, som alltid fantastiskt gott! Jag och Joanna skulle nog kunna leva på den skräpmaten, eller hur Joanna!?

Sedan började det mulna på och vi var sugna på kaffe.. hem till dem och till vår fasa upptäcker vi att kaffet är slut!!! ÅHHH NEEJ!! Så vi fick gltt klara oss utan.. *snyft*
Vid tolv tiden kom T och hämtade oss och vi åkte till Årsta fältet för att träffa Isabelle och Nochi, hennes hund en Cane corso. Det var Cane Corso träff där. Kul att få se rasen och prata lite vovve!
Sedn hem och lägga en trött Leah...
Senare på em kom morfar och Maria på fika, Leah blev jätte glad!
Kvällen spenderades i soffan!

Söndagen började mulen och regnig. Vi skulle åka med Joanna, Kenneth och Theo ut till Gålö och titta på betesutsläpp. Vi tog det lilla vi hade för att rusta oss för regn och begav oss iväg.
Tror det var mer folk som kom än som egentligen fick komma.. det var låååång bilkö!
Lite lerigt och mycket folk, men det var mysigt! Barnen gillade att titta på kossorna, de hade även får och hästar. Det bjöds på mjölk och kanelbullar!! Gratis är gott!
Leah povade även att sitta på en ponny, det var ganska läskigt så hon ville snabbt av, men vi fick pengarna tillbaka då!
En mysig dag!!!
(video kommer)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar