torsdag 7 april 2011

Veckan ut..

Blir hemma veckan ut! Planert att jobba idag, men igår blev Leahs öga sämre igen, så idag blir det ett besök hos doktorn! Igår kväll var ingen höjdar kväll heller, hon var så ledsen. Grät och grät och man hörde att hon hade ont, tror hon hade ont i magen för hon ville inte äta eller ha välling. Hon får nog i sig mycket nor i magen som mätta och inte alls gör magen glad! Denna natt har inte varit nån höjdare. T får nog en jobbig dag idag då hn kommer känna sig som ett lik. Själv ska jag ev försöka sov med Leah idag, vi får se vad vi gör då, om vi är hemma när hon ska sova.

Stort tack till Judit som kom förbi igår morse och mös lite! Hon passade även Leah så jag kunde åka fram och tillbaka till tandläkaren. Inga hål, och allt såg bra ut!
*pustar ut* Leah gillar verkligen Noel, hon vill göra allt som han får göra, bär någon honom vill hon också bli buren, har han napp vill hon ha napp... osv.

Tittar ut genom fönstret och det är såå grått och trist.. regnigt! Lite mysigt men samtidigt tråkigt! Vi får se vad dagen har att erbjuda efter vi varit hos doktorn.

1 kommentar:

judit sa...

mysigt om man s avra hemma hela dagen - vädret alltså! :)

det var jätte kul att ses igår och vi hörs om imorgon! Ögat blir säkert bra av sig självt bara att det tar sin tid... puss kram!!

Skicka en kommentar