onsdag 8 februari 2012

Vinden viner...

Just nu ligger jag med tunga ögonlock, nedbäddad i soffan och tittar på Sveriges Mästerkock. Gillar det!
Ute blåser och snöar det... Burr! Skönt här inne under filten!
Haft en dag full med happenings..! Blev en fika med Anna efter lämning av barnen. Felicia och Leah är bra vänner, Felicia fick flytta över till Humlan i höstas och nu ska äntligen Leah få byta avdelning! Hon är nu "ensam" på Grodan, mogen för sin ålder och kräver mera utmaningar och hon är väldigt vetgirig, men från och med måndag blir hon en liten Humla! Felicia sa att hon skulle "ta hand" om Leah! Sötnosar!!
Efter fika och snick snack med Anna (super trevligt) bar det av hemåt, fram med dammsugaren för att göra lite nytta här hemma! En glad Liam satt i babysittern och tittade på Händige Manny! ( ja! Tvn är en bra barnvakt ibland) Väl klar med städningen, på med kaffebryggaren för Annika och Dante kom på en kaffe. Idag blev det ingen promenad, ingen av oss var spec sugna på att gå ut i kylan idag! Dante sov när hon kom upp och Liam var vaken och charmade Annika med sitt bubblande och skrattande. Han höll låda till strax efter två då deckade han och strax efter vaknade Dante.. Typiskt!
Jag och Annika höll oss i alla fall vakna... Kanske var det kaffet ;)
Klockan tickade på och dags att hämta Leah! Mötte upp Anna nere på fsk för hämtning av tjejerna, Leah fick följa med in på Humlan och hämta Felicia, spännande med roligt!
De följde med hem till oss på bus och saft! Tjejerna bjöd på pizza och dansade till Bollibompa!
Kvällens måsten är gjorda, det blev en supergod köttfärslimpa med tacosmak, sås och potatis till middag. Badning av barn, undanplockning och sedan nattning av barn!
Tror nästan jag checkar ut själv snart...*Zzzzz*
Puss och Kram och Nyp i stjärten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar