måndag 6 februari 2012

Traska på

Det är alltid roligare med sällskap! Idag blev det en promenad i kylan till Örby, Gröna Villan ( beg. har allt för barn) med Annica och Dante. Tog ca 1 tim! När vi promenerar tillsammans blir det minst 1 timmes promenad vilket är toppen! Jag har annars en tendens att vika av en väg tidigare än planerat vilket ofta gör mina promenader snäppet kortare... (skäms!) Liam sov hela vägen dit och hela timmen som vi var där! Trött kille idag men han är inte helt hundra!
Latmasken slog till och vi tog bussen hem för att bli bjudna på en kopp kaffe hemma hos Annica och Dante innan det var dags att hämta Loppan!
Leah ville stanna i parken och gunga på vägen hem, trots kylan och en vilja att bara komma hem gick jag med på en snabb visit i parken! T kom hem direkt efter jobbet och mötte oss i parken vilket var bra, då slapp jag tjata hem Loppan.
Kvällens sysslor gjorda, laga mat, plocka lite, leka med barn, bada barn, mysa i soffan och nattning av barn är gjorda! Nu har vi slappat en stund i soffan och nu är det dags att gå på dejt med John Blund!
Haft en mysig dag!


Puss och Kram och Nyp i stjärten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar