torsdag 5 april 2012

Min dag...?

Vem är det som bestämt att jävlas med mig idag?! Är det inte det ena så är det det andra!
Sitter glatt och tittar tv på morgonen, plötsligt säger det poff och allt stängs av. Kilar ut i köket.. hmm öppnar kylskåpet = svart! Känns inte bra... Kollar proppskåpet.. Allt OK! Öppnar ytterdörren och det är natt svart! Faan! Ingen el! Jaha! Bara att fixa klart barn och mig själv för att lämna Leah på fsk. Fick använda det lilla ljus från mobilen för att ta oss ned för alla trapporna i mörkret, tillägg..vi är hundvakt idag. Så ljuset från mobilen fick lysa upp vägen för mig med Liam i famnen, hålla koll så Leah inte ramla och för Donna som tycker trapporna är jobbiga som dom är! Men ned kom vi!
Över till mamma på kaffe efter lämning... Traskade glatt hemåt för att fixa lite här hemma.
Kom hem nu vid tolv tiden, ska plocka undan på diskbänken och ska skölja av disken...INGET KALL VATTEN! Va faan! Sätter jag på kranen bränner jag mig på varmvattnet! Ringt Sthlmshem och de vet inget..
Såg nyss två killar i en grop utanför köksfönstret så jag stack ut huvudet och frågade om de hade nåt med mitt vatten att göra! Jupp! Men de sa nåt om kommunen bla bla..så bara att vänta på att de ska fixa det...

Säkert så händer det nåt mer idag som sätter mitt tålamod på prov!

-Puss och Kram och Nyp i stjärten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar