lördag 29 maj 2010

Hemma pyssel och bus med bästa grannarna

Idag är det ännu en regnig dag på kalendern. Sitter här hemma och hör hur det smattrar på fönstret. Leah sover. Vi vinkade av T i morse som skulle åka till landet och lämna en tvättmaskin, på vägen skulle han köpa vårat nya soffbord! Bild kommer ikväll eller i morgon! Längtar! Har varit utan soffbord i bra många veckor nu, skulle vara skönt att kunna ställa kaffekoppen på nåt.
Vi har varit uppe hos Joanna och Theo på morgon bus och fika. Min dotter har fått ett jäkla temprament! Joanna tycker att hon är som 1,5 år, blir super arg när man säger till henne, så slänger hon sig på mage och skriker argt och sparkar med benen. Kommer nog få det tufft med henne i perioder tror jag.

Igår kom mormor över en sväng, Leah blev glad. Hon satt och mös i hennes knä och tittade på Hotell Kantarell. MYS!

När Leah sovit klart och vi ätit lunch ska vi följa med Joanna och Theo till MIO, hon ska kolla på en matta. Jag ska kika och se vad en armstödsbricka till soffan kostar. Börjar bli ordning på hemmet nu. Vi har bytt soffa, till T´s, blev jätte bra. Så passade vi på att vända på vardagsrummet. Ska sälja skinnsoffan och så ska vi köpa en ny sänggavel. Måste bara ge oss ut på jakt och hitta den rätta! En vit vill jag ha, så det känns lite ljusare i sovrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar